кадър и видео  Бойко Борисов, фейсбукМерките в държавата обаче дават резултат,

...
кадър и видео  Бойко Борисов, фейсбукМерките в държавата обаче дават резултат,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Имаме намерение големите ученици да ги пуснем на 31 януари

кадър и видео  Бойко Борисов, фейсбук

" Мерките в страната обаче дават резултат ", разгласи министър председателят.

Той е на посещаване в Разлог.

Има тарикати, които си мислят, че лъжат страната. А те лъжат себе си, тъй като ще се разболеят. Така министър председателят разяснява казусът с незаконното празненство в ресторант в Пловдив.

" Мерките в страната обаче дават резултат ", акцентира той, представен от Нова тв.

Борисов означи, че ограниченията в страната са по-либерални по отношение на тези в Европа. За образец той даде Белгия и Франция, където е въведен вечерен час, както и Гърция, където ограниченията бяха затегнати.

Премиерът Бойко Борисов още веднъж потегли на обиколка в страната през уикенда. В събота дружно с министърът на образованието Красимир Вълчев той посети учебни заведения в Разлог.

От управлението на една от гимназиите в града увериха премиера, че постройката е санирана. Те показаха и интернат, в който децата, които нямат допустимо да пътуват, могат да отседнат. Борисов от своя страна акцентира, че се влага в обучение, а бизнесът влага в образованието на възпитаници в специфични паралелки.



" Възнамеряваме огромните възпитаници да ги пуснем на 31 януари, в случай че по този начин добре вървим и управляваме пандемията ", сподели Борисов.

" Видно е, че с тези ограничения, с внимание, с отдалеченост и съблюдаване на напътствията на РЗИ, България се движи по относително необикновено демократичен метод. Нашите другари от Гърция са единствено по-добре в Европейски Съюз по брой на заразяваните от нас. Те са с цялостен локдаун и успокояващото им е, че вероятно на 27 януари може някои, но кои ще видят ограничения да се разхлабят. Това си е тяхно право. Ние сме приели друга тактичност с Щаба. През това време вършим учебни заведения, детски градини, строим, хората работят. Сега, в случай че е живот и здраве, 31 да ги пуснем да учат и огромните - доста добре ", добави министър председателят.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР